J I A Z Z L I F E

Home The Start Copyright All Posts Rules Dashboard Follow

Recipe : Healthy Applesauce + Applejuice With 2 Ingredients!
Friday, February 20, 2015 | 6:15 PM | 0comments
You can eat this delicious applesauce with no guilt. It doesn't contains any necessary  sugar and it's healthy. Also the apple juice is healthy.  Nothing resists  healthy, delicious and homemade food. You can make the applesauce and apple juice with just 2 ingredients!

Je kunt deze heerlijke appelmoes zonder schuldgevoel eten. Het bevat geen onnodige suikers en het is gezond. Ook de appelsap is gezond. Niets weerstaat gezond, lekker en zelfgemaakte eten. Je kunt appelmoes en appelsap maken met maar liefst 2 ingrediënten!


What do you need? ~ Wat heb je nodig?
- 1 kilo apples / 1 kilo appels
- 100 ml water 
- 1 tablespoon lemonjuice (unnecessary) ~ 1 eetlepel citroensap (onnodig)
- 100 grams of sugar (unnecessary) ~ 100 gram suiker (onnodig)

1. Peel the apples and cut them into parts.
   Schil de appels en snijd ze in partjes.
2. Boil the water and put it in a saucepan with the appleparts.
    Kook het water en leg het in een pannetje met de appelpartjes.
3. Cook it for about 10 minutes on medium heat with a lid on it. Leave a small slit open so some air can get out.
    Kook het voor 10 minuten met een deksel erop, laat een klein spleetje open zodat er wat lucht uit kan.
4. The water will be a bit yellow-ish, pour the apple juice in a glass.
    Het water zal een beetje geel-achtig zijn, giet de appel sap in een glas.
5. The apple parts are soft now, you can mash with a fork or just continue cooking.
    De appel partjes zijn nu zacht, je kunt het pureren met een vork of gewoon verder koken.
6. Put the hot apple sauce in a glass container and close the lid. Turn it upside down, and let it cool. The air inside will be "good air" and it will be like a vacuum. You can keep it in the refrigerator for about a week or 2 if it isn't opened yet.
   Doe de hete appelmoes in een glazen container en sluit het deksel. Draai hem ondersteboven en laat het afkoelen. De lucht zal "goede lucht" zijn en het trekt een soort van vacuüm. Je kunt het in de koelkast bewaren voor ongeveer een week of 2 als het nog niet geopend is.

De suiker en citroensap zijn onnodig, dit kun je toevoegen om het langer te bewaren. Citroensap geeft een zoet-zurige smaakje en is overigens erg lekker!
    




Lots of love,
Jiamin

Labels: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment

Hi! If you have any question or just want to comment, you can leave them here! I love all your comments! x

Hoi! Als je een vraag hebt, of je wilt iets zeggen, dan kan je dat hier doen! Ik vind al jullie reacties zo leuk! x


Older Post | Newer Post

Welcome!



Hi! I'm Jiamin from JiazzLife. I post every monday on my blog. I blog about DIY's/HowTo's, recipes, fashion, lifestyle and beauty.